Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen att anmäla dig till Löddeköpinge Ridklubbs ridskolekö eller Prova-på-aktivitet

Ridskolan använder sig av ett datorsystem från Hippocrates.se som ska förenkla vår vardag, samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner, fakturor och mycket annat i vår nya elevportal. 

För att få rida hos oss måste du vara medlem i Löddeköpinge Ridklubb (LÖRK). Då ingår försäkring och tidningen Häst och ryttare.

Medlemsavgift betalas när du har fått bekräftelse på plats och faktura skickas. Medlemsavgift behöver inte betalas vid Prova-på-aktivitet. 

Efter att du har skapat ditt konto (se nedan) så skickas ett mail till dig med instruktioner och följande information.
Logga in på https://academy.hippocrates.se (bolagskod: LÖRK). Under menyn Ridskolan kan du anmäla dig till Ridskolekön eller Prova-på aktiviteten.

Så här går det till:

  • Ansökan om att få en plats till ridskolan
    Klicka på Ridskolekön i menyvalet och välj lämplig grupp för ansökan. Ny ansökan måste göras inför ny termin, innan den 1 maj respektive den 1 oktober. Medlemskap krävs och kommer att faktureras i samband med anmälningsavgiften på 1500 kr när du har fått en plats i en grupp. Anmälningsavgiften är en deposition och dras av när resterande faktura skickas ut. När anmälningsavgiften är betald så bekräftar du din plats. Lektionsavgiften för seniorer är 240 kr/45 min lektion, junior är 205 kr/45 min lektion och knatte (5-6 år) är 152 kr/30 min lektion. Juniorer upp till 18 år ålder / Seniorer från 19 år och uppåt. Föreningen förbehåller sig eventuell prisändring för oförutsägbara händelser inför lektionsstart.
     
  • Prova-på aktivitet 
    När anmälan är accepterad kommer en faktura att skickas ut som ska betalas innan aktiviteten. Tänk på att klicka på handen som pekar nedåt för att du ska kunna se Prova-på-tillfällena. 


För att göra det enklare för dig rekommenderar vi att du lägger till ditt Hippocrates ”Hippo” Academykonto och Hippocrates check-in som genväg på din hemskärm.

 

Vi ses i stallet!

Löddeköpinge Ridklubb

 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna