Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Klagshamns Ryttarförening!

Börja med att godkänna avtalen och sen kommer ni vidare till att sätt dig/ditt barn i kö. Tänk på att det är personnummer och namn på den som ska stå i kö som ska fyllas i!

Genom att fylla i nedanstående formulär anmäler du ditt intresse för att rida/bli medlem hos oss. Var noggrann med att skriva kunskapsnivå i meddelandefältet. Med kunskapsnivå menar vi om man har tidigare erfarenhet, hur länge man har ridit, eventuella avbrott och vad man kan tex: Rider själv/rider med ledare, vilka gångarter man kan rida i och om man hoppar ungefär hur höga hinder. Detta för att det ska bli lättare att placera er i rätt grupp. Observera att vi inte erbjuder ridning för vuxna nybörjare. 

Vi ser fram emot att se er hos oss!

Mvh

Maria Gudmundsson/Verksamhetschef

 

Genom att anmäla ert barn/er till KRF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL(personuppgiftslagen)

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex namn, bild, statistik etc. publiceras på KRF officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till info@krf.nu.

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna