Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Göteborgs Fältrittklubb
Göteborgs Fältrittklubb bildades redan 1894 och är därmed en av Sveriges äldsta ridklubbar. Vår anläggning ligger i vackra Delsjöområdet där vi bedriver ridskoleverksamhet sex dagar i veckan. Utöver plats för 52 ridskolehästar finns även boxplatser för 16 medlemsuppstallade hästar på anläggningen. Vi erbjuder gruppridning med individuell anpassningsnivå för såväl nybörjare som mycket erfarna, vi har en grupp som matchar alla och kan också erbjuda våra elever att tävla. Vårt ridhus är med sina 2500 m2 ett av Nordens största!

Inför registrering:
När du skapat ett elevkort måste du logga in på portalen för att sen gå vidare till fliken Ridskolans kö där du registrerar dig till lämplig kö. Anmäler du barn under 18 år bör du som målsman först skapa ett konto för att sen lägga till den aktuella familjemedlemmen för att då ställa denne i kö till aktuella grupper. 

OBS! Om du kryssar i rutan för "föreningsmedlem/klubbmedlem"  kommer du med automatik få en faktura på medlemsavgift - 270 kr för junior/475 kr för senior

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna