Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till G.Einarsson Islandshästutbildning och Valne ridskola!

Vi är anslutna till en elevportal som heter Hippocrates Academy, den är till för alla våra elever både på ridskola och ridkurser.

Här kommer du att kunna boka kurser, avboka ridskolelektioner, boka igenridning samt se dina fakturor. 

Du kan även välja delbetalning av dina fakturor, vilket innebär att terminsfakturan delas upp på tre delbetalningar. (Gäller inte endagskurser)

Detta innebär att du som elev/målsman måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna eventuellt avtal. Det avtalet kommer upp för godkännande automatiskt första gången du loggar in.

Fyll i uppgifterna och klicka på "Registrera och skicka uppgifter" 

Därefter kan ni logga in på inloggningssidan. Första gången ni gör det så använder ni lösenordet "Valneridskola1" och företagskod GEI. Där kommer du att hitta länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj Inställningar. Fyll i det som behövs och klicka sedan på "Spara grundinformation" (Välj inte ridgrupp) Byt till ett eget lösaenord som måste vara starkt (dvs. innehålla små och stora bosktäver samt någon siffra)

För dig som loggar in som målsman till barn/ungdomselev ska du lägga till familjemedlemmar under fliken Familj som du också hittar under ditt namn längst upp i högra hörnet. Där kan du också se ditt lösenord.

Om du vill ha din terminsavgift uppdelad på tre betalningar, så kryssar du du i det under inställningar.

 

 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna