Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Clarebergs Ridklubb!
I natursköna Hisings Kärra, i utkanten av Göteborg, finner du vår ridklubb som är en ideell förening med ca 500 medlemmar. Vår anläggning består av ett fräscht stall, en manege på 20x60 meter, en stor utomhuspaddock och ett modernt klubbhus med café. Förutom detta har vi även en stor terrängbana.

Den största verksamheten för klubben är vår ridskola som har öppet sju dagar i veckan. Vi erbjuder gruppridning med individuell anpassningsnivå för såväl nybörjare som mycket erfarna. Vi har grupper för barn, ungdomar, vuxna, ”tanter”, rörelsehindrade och hopp- respektive dressyrintresserade. Det finns en grupp på rätt nivå för alla. 


Inför registrering:

Är du förälder eller ansvarig över ett barn, under 18 år, som ska rida hos oss måste du först fylla i dina uppgifter, sedan lägga till ditt barn. Du får först skapa ett eget konto och sedan logga in på det. Där kan du sedan lägga till familj genom att trycka på ditt namn uppe i högra hörnet. 

 

OBS! Om du bockar i rutan för föreningsmedlemskap kommer du att få en faktura på medlemsavgift. 400kr för junior / 525kr för senior. 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna
Kategori Pris
Medlemsavgift 2023 525.00
Medlemsavgift 2023 400.00