Skapa nytt konto på ridskolan

Varmt välkomna ska ni vara till Ridlektioner i Kronoberg!

Ingen dröm ska vara för stor! Verken för eleverna eller ridskolan!

Ridskolan startades 2018 av Emma Örtendahl. Hon hade då en häst och fokuserade endast på privatlektioner. 5 år senare är ridskolan en bland de största ridskolorna i växjö. Men drivs helt i privat regi, det vill säga att ridskolan inte för några bidrag som kommunala ridskolor får. Detta är anledningen varför priserna för lektionerna kostar mer på Ridlektioner i kronoberg än hos andra ridskolor.

Visionerna och drömmarna är stora och vi har otroligt många planer för ridskolan. Vi vill att eleverna ska vilja lära sig mer, både inom ridningen men också inom skötsel och att ta eget ansvar. Detta är mer än en ridskola! Det är ett mellanting på att ha egen häst och att gå på ridskola.

Emma är noga med att alla elever lär sig grunderna, lär sig ta ansvar för sin häst, hon lägger mer än gärna upp en plan för vad du för mål och drömmar. Är det att bara ha roligt på hästryggen och i stallet. Eller är det att tävla, kanske på ridskolans hästar? Oavsett anledningen så finns ridskolan här för dig.

 

Några enkla regler på ridskolan.

  • HÄLSA alltid är du kommer!!
  • Alla är NYBÖRJARE i början, så håll god ton, och ta inte med fördommar och förefattade meningar till stallet!
  • Fråga om du behöver hjälp, vi finns för varandra.
  • Ta ALDRIG in någon häst själv.
  • Hjälm på vid hästhantering om du är under 16 år.

Som sagt fråga om du underar något, vi hjälpds åt!

 

Om du inte redan har en plats på ridskolan, ställ dig i kö så hoppas vi att du snart blir en del av Ridlektioner i Kronoberg.

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna