Skapa nytt konto på ridskolan

Börja rida! 

Går du och funderar på att börja rida? Det kan vara för egen del eller för ditt barn.
Du kanske aldrig har suttit till häst, eller så kanske du har många mil i sadeln? Vi har grupper för både barn och vuxna, från nybörjare till olika nivåer av ridvana. 

Inför varje termin ser vi över våra grupper. Till vissa grupper har vi kö och i andra grupper har vi enstaka platser kvar.

Tveka inte! Fyll i formuläret nedan för att skapa ett konto hos Strängnäsbygdens Ryttarförening. Vill ditt barn börja rida? Då är det du som målsman som ska fylla i dina uppgifter. När du sedan skapat ett konto loggar du in via följande länk: https://academy.hippocrates.se/ Där kan du sedan lägga till ditt/dina barn under ditt konto. I portalen kan du sedan ställa ditt barn eller dig själv i kö till någon av våra ridgrupper, kom ihåg att skriva lite om dig själv innan du ställer dig i kö!

Du är alltid välkommen att maila kontoret@strangnasridskola.se eller ringa 0152-254 07 för frågor kring medlemskap eller våra ridgrupper.

Kom som du är, men tänk på att ha oömma kläder och skor med klack. Vi har hjälmar i olika storlekar att låna och några par låneridstövlar i främst barnstorlek.

Vi ses i stallet!

Med vänlig hälsning 
Verskamhetschef Irene med personal

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna