Skapa nytt konto på ridskolan

Välkommen till Långeberga Ridklubb!


Långeberga Ridklubb ligger centralt och lättillgängligt i södra Göteborg med skogen alldeles intill. Klubben är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och bedriver ridskola för barn och ungdomar.

På vår ridskola finns grupper från nybörjarnivå till grupper på nivå motsvarande ungefär Lätt B dressyr och Lätt D hoppning. Vi anordnar utöver vanlig ridskoleverksamhet även kurser, privatlektioner, tävlingar, ridläger och annat som kan vara av intresse för dig som älskar hästar. Ridning för barn med funktionsvariationer av olika slag erbjuds också och vi har ett tillgänglighetsanpassat stall och klubbhus. På anläggningen finns två stall som rymmer totalt 34 hästar, ett stort ridhus, anlagda ridvägar och två paddockar.

Om du vill bli en del av Långeberga Ridklubb eller är nyfiken på vad vi anordnar som kan passa dig behöver du registrera ett konto i det administrativa verktyg vi använder; Hippo Academy. Du som är målsman/betalningsansvarig och har fyllt 18 behöver registrera dig själv först så att vi har kontakt- och faktureringsuppgifter till dig. När du skapat ditt konto kan du enkelt lägga till de familjemedlemmar du vill.

Varmt välkommen!

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna