Skapa nytt konto på ridskolan

Hej och välkommen till Bodens Ridklubb!

 

Ny ridande? Är du ny ridande hos oss vill vi hälsa extra varmt välkommen och hoppas du ska trivas. När du registrerar här nedan så är det den ridandes uppgifter som ska skrivas in (med förälders mailadress/telefonnummer om minderårig). När du sedan loggar in i elevportalen första gången börjar du med att gå via menyn till vänster på "Ridskolans kö", där väljer du sedan den kö som passar. Därefter kontaktar vi er med förslag på grupper och ni får välja den som passar bäst. Vi har ett brett utbud av ridgrupper, allt ifrån nybörjargrupper till träningsgrupper i hoppning och dressyr. Hjälm finns att låna men ha oömma kläder samt skor med klack. Kom alltid 30 min innan ridlektionen för att hinna göra i ordning din häst. Vi har stallvärdar på plats som finns för att hjälpa er med frågor och funderingar i stallet. Tips är att välja medlemskap direkt för att göra processen snabbare, avgiften betalas självklart först när du/ditt barn tackat ja till en plats i en ridgrupp. 

 

Anläggningskort? Vill du köpa anläggningskort för att rida i ridhuset och på anläggningens banor så gör du det via menyn till vänster, gå på "Ridskolan" och bläddra sen längst ner på sidan för "säsongskort".

 

Daguppstallning? Vill du hyra en box för att ställa in din häst under träning/klubbtävling osv så bokar du även det under säsongskort. Gå på "Ridskolan" i menyn till vänster och bläddra sen längst ner på sidan. 

Anmälningsformulär
Kön
Pojke / Man
Flicka / Kvinna
Kategori Pris
Medlem senior 2024 350.00
Medlem junior 2024 300.00